Приватне акціонерне товариство "Виробничо-торговельна фірма "Весна-М"

     
 
Дата розміщення: 26.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Четвертак Василь Михайлович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 372693, 26.11.1996, Хортицьким РВ УМВС України в Запорізькій обл.
4) рік народження*** 1959
5) освіта*** вища
6) стаж роботи (років)*** 37
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** Голова правління ЗАТ "ВТФ "Весна-М"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 13.12.2016, 5 років
9) опис Директор, як одноосiбний виконавчий орган Товариства, надiлений всiма повноваженнями першої особи, якi не суперечать дiючому законодавству та Статуту емiтента. Головним обов'язком Директора є керiвництво поточною дiяльнiстю пiдприємства та забезпечення виконання рiшень загальних Зборiв акцiонерiв. Повноваження Директора закрiпленi в Статутi Товариства. До компетенцiї Директора належить: - визначення напрямкiв дiяльностi та розвитку Товариства, затвердження оперативних планiв роботи та контроль за їх виконанням, затвердження рiчних бiзнес-планiв (маркетингових та фiнансових); - органiзацiя емiсiйної дiяльнiсть Товариства вiдповiдно до чинного законодавства та рiшень загальних Зборiв акцiонерiв; - пiдготовка рiчного звiту Товариства; - органiзацiя господарської дiяльностi Товариства, фiнансування, ведення облiку та складання звiтностi; - затвердження актiв внутрiшнього регулювання Товариства та його структурних пiдроздiлiв; - визначення органiзацiйної структури Товариства; - визначення засад оплати працi та матерiального стимулювання працiвникiв Товариства; - найом та звiльнення працiвникiв Товариства; - прийняття рiшення щодо визнання безнадiйною та списання дебiторської заборгованостi, що визнана Товариством безнадiйною вiдповiдно до законодавства України, за рахунок резерву для вiдшкодування можливих втрат вiд дебiторської заборгованостi; - визначення перелiку вiдомостей, що складають комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю про дiяльнiсть Товариства, визначення порядку їх використання та охорони; - прийняття рiшень щодо укладення Товариством угод з iнсайдерами у випадках та в порядку, передбачених чинним законодавством України; - вирiшення iнших питань. Додаткової винагороди за посаду, крiм заробiтної плати згiдно штатного розкладу, в тому числi i в натуральнiй формi, в звiтному роцi Директор не отримував. Iнших посад на будь-яких пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини Директор Товариства не має, до адмiнiстративної вiдповiдальностi не притягався. Загальний стаж роботи становить 37 років. Протягом останніх п'яти років обіймав посаду Директора Товариства. В звітному році згідно рішення, прийнятого єдиним акцiонером Товариства 12.12.2016р., повноваження директора подовжені на наступний термін згідно Статуту Товариства.


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Волкова Оксана Вікторівна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи СА, 372302, 19.12.1996, Ленінським РВ УМВС України в Запорізькій обл.
4) рік народження*** 1974
5) освіта*** вища
6) стаж роботи (років)*** 27
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** ТОВ "Агромілк" - бухгалтер роздрібної торгівлі в магазині "Оазис"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 26.07.2000, не визначено
9) опис Головний бухгалтер забезпечує ведення бухгалтерського облiку з дотриманням вимог законодавства України, нацiональних положень (стандартiв) i з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства. Основними обов'язками є ведення, складання та надання у встановленi строки фiнансової звiтностi, контроль за вiдображенням на вiдповiдних рахунках всiх господарських операцiй, дотримання технологiї обробки бухгалтерської iнформацiї i порядку документообороту. Повноваження Головного бухгалтера: 1) здiйснює органiзацiю бухгалтерського облiку фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства i контроль за економним використанням матерiальних, трудових та фiнансових ресурсiв, збереженням майна пiдприємства; 2) забезпечує рацiональну органiзацiю облiку i звiтностi на пiдприємствi i в його пiдроздiлах на соновi максимальної централiзацiї i механiзацiї облiкових робiт, прогресивних форм i методiв бухгалтерського облiку i контролю; 3) органiзовує облiк грошових мас, якi надходять на пiдприємство, товарно - матерiальних цiнностей, та основних засобiв, своєчасне вiдображення на рахунках бухгалтерського облiку операцiй, пов'язаних з їх рухом, облiк видаткiв виробництва, комерцiйної дiяльностi, виконання робiт (послуг), результатiв фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства, а також фiнансових, розрахункових i кредитних операцiй; 4) контролює їх законнiсть, своєчаснiсть i правильнiсть оформлення, складання економiчно обгрунтованих звiтних калькуляцiй собiвартостi продукцiї, робiт, послуг, розрахунки по заробiтнiй платi з робiтниками пiдприємства, правильне нарахування i перерахування платежiв в держбюджет, обгрунтованiсть використання засобiв на фiнансування капiтальних вкладень, погашення в установленi сроки заборгованостi банку по кредитам, вiдрахування коштiв в фонди та резерви пiдприємства тощо. Додаткової винагороди за посаду, крiм заробiтної плати згiдно штатного розкладу, в тому числi i в натуральнiй формi, не отримувала. Посад на будь-яких iнших пiдприємствах не займає. Головний бухгалтер непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має, до адмiнiстративної вiдповiдальностi не притягався. Загальний стаж роботи становить 27 років. Протягом останніх п'яти років обіймала посаду Головного бухгалтера Товариства. В звiтному роцi змін не було.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

*** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ДиректорЧетвертак Василь МихайловичСА, 372693, 26.11.1996, Хортицьким РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.1533682610015336826000
Головний бухгалтерВолкова Оксана ВiкторiвнаСА, 372302, 18.12.1996, Ленiнським РВ УМВС України в Запорiзькiй обл.000000
Усього 15336826 100 15336826 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.