Приватне акціонерне товариство "Виробничо-торговельна фірма "Весна-М"

     
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
10.07.2011
100.0000000
Вiдповiдно до ст.49 Закону України "Про акцiонернi товариства" повноваження загальних Зборiв здiйснюються акцiонером одноосiбно. Рiшення акцiонера з питань, що належать до компетенцiї загальних Зборiв, має статус протоколу загальних Зборiв Товариства.
Єдиним акцiонером Товариства 10.07.2011 прийнятi наступнi рiшення (Рiшення № 1):
1. Визначити тип Товариства як приватне та перейменувати Закрите акцiонерне товариство "Виробничо - торговельна фiрма "Вiесна-М" на Приватне акцiонерне товариство "Виробничо - торговельна фiрма "Вiесна-М".
2. Внести змiни до Статуту Товариства шляхом викладення його в новiй (четвертiй) редакцiї. Уповноважити пiдписати Статут Товариства єдиного акцiонера Четвертака Василя Михайловича. Доручити та уповноважити Педака Сергiя Володимировича виконади всi необхiднi дiї щодо державної реєстрацiї нової редакцiї Статуту Приватного акцiонерного товариства "Виробничо - торговельна фiрма "Вiесна-М".
3. Затвердити звiт Директора про результати дiяльностi Товариства за 2010 рiк. Затвердити рiчний звiт (фiнансову звiтнiсть) за 2010 рiк, збиток покрити за рахунок нерозподiленого прибутку, сформованого в попереднi роки. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.

Інформація про загальні збори акціонерів

позачергові
15.11.2011
100.0000000
Єдиним акцiонером Товариства 15.11.2011 прийнято Рiшення № 2:
Призначити Директором Приватного акцiонерного товариства "Виробничо-торговельна фiрма "Весна-М" Четвертак Василя Михаловича.
Даним рашенням повноваження Директора буди подовженi на наступний термiн згiдно Статуту Товариства. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.